Middelbaar beroepsonderwijs

De begeleiding op de Friese Poort, het Friesland College en het Nordwin College richt zich op het invoeren van het Fries bij bepaalde modules van bepaalde vakken. Hiervoor wordt een specifiek curriculum geschreven en ontwikkeld, in samenwerking met de Afûk. De eerste module: “Fries in de beroepscontext” wordt aangeboden voor de studierichtingen: onderwijsassistent, Pedagogisch Werk, Helpende Zorg en Welzijn en Verzorgende. Ook voor andere studierichtingen, zoals bijv. de handelsvakken of de “groene” opleidingen zal specifiek materiaal ontwikkeld worden.

Meertalig Voortgezet Onderwijs (MVO)
Sinds 2010 begeleiden wij een netwerk van drietalige scholen: MFÛ (Meartalich Fuortset Underwiis). Deze scholen versterken hun taalonderwijs door vakken te geven in de voertalen Nederlands, Fries en Engels. Iedere school kan aansluiten, door een een vak te geven in de voertaal Fries en Engels. Kijk ook op: https://meertaligvoortgezetonderwijs.nl/.

Aanbod

Er zijn geen aankomende activiteiten.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs of stel je vraag hieronder.

Ja, ik wil graag meer informatie    We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om contact met je op te nemen.

    Neem contact op

    Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Start met typen en druk op enter om te zoeken..